Adócsalásért elítélt poltikus segítette a fideszes jelölt aláírásgyűjtését

Az erdélyi Magyar Polgári Párt szállítja tömegesen az aláírásgyűjtőket a fideszes Boldog Istvánnak.

MN
2018. 02. 25. 13:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az erdélyi Magyar Polgári Párt (MPP) szállítja tömegesen az aláírásgyűjtőket a fideszes Boldog Istvánnak – tudta meg a Zsúrpubi.hu.

A portál szerint az adócsalásért elítélt Berki Ferenc, Maros megyei MPP-elnök Facebook-oldaláról egyértelműen kiderül: szervezetten utaztatnak aktivistákat, hogy a kormánypárti képviselőjelöltet segítsék.

Korábban a Hír TV számolt be arról, hogy több tucat narancssárga mellényes fiatal járja a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Mezőtúr utcáit, hogy Boldog Istvánnak gyűjtsék az aláírásokat, noha az indulásához szükséges mennyiség már összegyűlt. A stáb megszólaltatta a fiatalokat, és kiderült, hogy azt kell mondaniuk, szolnokiak, holott valójában Erdélyből jöttek. Később megjelent a helyszínen egy Allah akbart ordítozó férfi, aki az aktivistákkal együtt távozott egy román rendszámú kisbusszal. A Hír TV most azt írja, hogy az ügyről riportot készítő kollégáját inzultáló férfi Berki Ferenc volt, ő kiáltozott Allah akbart.

A csatorna kérdésére Boldog István korábban azt mondta, nemcsak neki gyűjtik az aláírásokat, hanem a Minority Safepackre is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.