Az M5-ösön felejtette feleségét egy román férfi

A sofőr nem látta, hogy neje elment a mosdóba a pihenőhelyen. Azt hitte, a hátsó ülésen alszik.

MN
2018. 02. 21. 14:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M5-ös autópálya Szegedhez közeli pihenőhelyénél felejtette feleségét egy román autós szerdán, és abban a tudatban vezetett több száz kilométert, hogy párja a kocsiban van – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján, írja az MTI.

A közlemény szerint a családjával Olaszországba tartó férfi a pihenőhelyen nem látta, hogy felesége elment a mosdóba, azt hitte, a hátsó ülésen alszik, ezért elindult a gépkocsival.

A nőnél sem telefon, sem készpénz, sem okmány nem maradt, autóstoppal indult családja után. Balatonkeresztúrig jutott, ahol egy benzinkútról rendőri segítséget kért, a tévedésre ráébredő férje pedig időközben a román nagykövetséggel vette fel a kapcsolatot.

A család tagjai a követség és a rendőrség közreműködésével a fonyódi autópálya-rendőrségen találkoztak, majd folytatták útjukat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.