Bevándorlóországban nem lesz nyugdíjemelés: itt a fideszesek újabb szájbarágója

„Egy napon évtizedek múlhatnak” – ezt kell mantrázniuk a kormánypárti aktivistáknak.

MN
2018. 02. 24. 19:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elhagyta Pécsett egy fideszes aktivista azt a feltételezhetően a pártközpontban készült kiskátét, amin azokat az „érveket” szedték össze, hogy „miért kell április 8-án a Fideszre szavazni”. A papírt egy olvasója juttatta el a Szabad Pécs portálhoz.

A sorvezetőben olyan panelek szerepelnek, mint hogy „a választás tétje, hogy Magyarország bevándorlóország lesz-e”, vagy hogy „egy napon évtizedek múlhatnak” és egy kalap alatt Brüsszel- és Soros-hívőnek állítja be a komplett ellenzéket.

Szó szerint szerepel benne az alábbi érvelés is: „Ha Brüsszel vagy az ellenzék beengedné a bevándorlókat, akkor a gazdasági növekedést a migránsokra kellene fordítani. Ha Magyarország bevándorlóország lesz, akkor nem lesznek új munkahelyek, nem lesznek béremelések, nem lesz nyugdíjemelés, de nagyobb családtámogatások sem”.

Nem ez az első alkalom, hogy a Fidesz kommunikációs mankót ad az embereinek. Lapunkhoz több ilyen is eljutott már, például az is, amit Hidvéghi Balázs küldött ki a politikusoknak, hogy migráció ügyében a Kormányzati Tájékoztatási Központ irányadó és persze Soros Györgyöt támadó közleménye alapján nyilvánuljanak meg, és arra buzdítják embereiket, hogy hivatkozzanak a genfi egyezményre.

Később az Orbán Viktor vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető Elios-ügyben is magas szintről kaptak központi utasítást a kormánypárt politikusai, hogyan kell kommunikálniuk. Ezt a gyakorlatban Hollik István szóvivő tökéletes pontossággal be is mutatta.
Majd kaptak ukázt arra vonatkozóan is, hogy miként kell beszámolniuk a politikusoknak arról, ha összegyűlt a választási jelöltállításhoz szükséges számú aláírás. „Büszke hangulat uralkodjon” – adta parancsba a pártközpont.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.