Egy újabb stadionbotrány: semmi kivetnivalót nem talált az Emmi a betontorzóban

Az arénára még 2012-ben szántak 3,5 milliárd forintot, ám amint a helyszínen készült fotókból kiderült: még a félkész állapotban sincs az épület.

MN
2018. 02. 24. 20:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menedzsmentfórum megszerezte annak a szigetszentmiklósi stadionnak a minisztériumi ellenőrzéséről szóló dokumentumait, amelyről a minap lapunk is hírt adott. Az arénára még 2012-ben szántak 3,5 milliárd forintot, ám amint a helyszínen készült fotókból kiderül: még a félkész állapot is túlzásnak tűnik.
Közben egyébként a másodosztályban küzdő Szigetszentmiklós kiesett a harmadosztályba, majd kis idő elteltével lesorolták megyei bajnokságba a csapatot. Az Emberi erőforrások Minisztériuma a késés ellenére jóváhagyott egy 600 millió forintos plusz támogatást „tárgyi eszközökre” a klubnak, ezt le is ellenőrizték az Emmi munkatársai.

Íme a jelentésük:

 És íme a valóság:

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.