Elárulta a Fidesz szóvivője, kinek a jelöltje „igazából” Karácsony Gergely

Halász János: A Párbeszéd társelnöke azért ejtőernyőzött az MSZP-hez, hogy ott is Soros érdekeit szolgálja.

MN
2018. 02. 10. 11:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soros György miniszterelnök-jelöltjének nevezte Karácsony Gergelyt, az MSZP és a Párbeszéd közös kormányfőjelöltjét a Fidesz frakció szóvivője szombaton az M1 csatornának.

Halász János Debrecenben nyilatkozva azt mondta: Karácsony Gergely tanácsadó testületében hemzsegnek Soros György fizetett emberei, aktivistái és a Soros-alapítványok vezetői. – Karácsony szinte már minden baloldali pártot megjárt, most az MSZP miniszterelnök-jelölti pozícióját nézte ki magának, azért ejtőernyőzött oda, hogy ott is Soros érdekeit szolgálja – fogalmazott a szóvivő, hozzátéve: Karácsony Gergely már eddig is Soros György elszánt támogatója volt.

– Zuglói polgármesterként az illegális bevándorlók számára ajánlott fel ingatlanokat, hogy így szolgálja a Soros-terv végrehajtását. Pártelnökként pedig utasította a Párbeszéd brüsszeli képviselőjét, hogy minden migránspárti határozatot szavazzon meg – állította Halász János az MTI írása szerint.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.