Feljelentették Juhász Pétert

Az Együtt elnökét a sajtóban megjelent állítólagos bántalmazási ügye miatt támadják.

MTI
2018. 02. 15. 12:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fővárosi Főügyészség közölte az MTI-vel, hogy egy magánszemély tett feljelentést az ügyben a Budapesti V. és XIII. kerületi ügyészségre.

Mivel a feljelentés adatai alapján a nyomozás elrendelése vagy a feljelentés elutasítása kérdésében nem lehetett megnyugtatóan állást foglalni, a kerületi ügyészség a feljelentés kiegészítését rendelte el, és annak teljesítésével a Budapesti Rendőr-főkapitányságot bízta meg – közölték. Hozzátették, a feljelentéskiegészítés határideje 15 nap, ami indokolt esetben további 15 nappal meghosszabbítható.

Juhász Pétert a kormánypárti médiában kiszivárogtatott gyermekelhelyezési ügye kapcsán kezdték támadni, amely szerint volt élettársa bántalmazással vádolta, amit a politikus cáfolt.

A kiszivárgott periratok alapján múlt szombaton a kormánypárti bulvárlap, a Bors írt Juhász és élettársa ügyéről, majd újabb részletekkel bekapcsolódott az Andy Vajna-féle TV2 Tények című bulvárműsora, később pedig minden kormánypárti internetes portál és sajtótermék. 

Juhász Péter lejárató politikai akciónak tartja a történteket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.