Fidesz: Kiskunhalason több mint kétharmaddal nyertünk

És amúgy is az elmúlt egy évben 17 időközi önkormányzati választásból csak 3-at vesztettek el, 14-et nagy fölénnyel megnyertek – mondják.

MN
2018. 02. 25. 22:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Végül nem csak Lázár János és Hegedűs Zoltán szólalt meg a vasárnapi hódmezővásárhelyi vereség kapcsán a Fidesz részéről, hanem közleményt is kiadtak, még 22 óra előtt.

A párt ebben gratulált a vasárnapi időközi választások győzteseinek. A kormánypárt kiemelte: a kiskunhalasi időközi önkormányzati választáson több mint kétharmados, 68 százalékos támogatással győzött jelöltjük, Juhász György.

A hódmezővásárhelyi polgármester-választást értékelve úgy fogalmaztak, férfias küzdelemben maradt alul jelöltjük egy független jelölttel szemben. Megjegyezték továbbá, hogy a Fidesz–KDNP az elmúlt egy évben tizenhét időközi önkormányzati választáson indult és, abból hármat veszített el, tizennégyet „nagy fölénnyel megnyert”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.