Fórum helyett tüntetés lesz Dunaújvárosban

Nem engedélyezték a Gulyás Márton aktivista által alapított Közös Ország Mozgalomnak, hogy választási fórumot tartsanak.

MN
2018. 02. 27. 21:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem engedélyezték a Gulyás Márton aktivista által alapított Közös Ország Mozgalomnak (KOM), hogy választási fórumot tartsanak a helyi képviselőjelöltek számára a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínházban – értesült róla a 24.hu.

A hírportál szerint a KOM megkereste Dunaújváros fideszes vezetésű önkormányzatát, hogy engedélyt és helyet kérjenek a vita megrendezéséhez. Telefonon beszéltek a jegyzővel, aki azt javasolta, keressék meg a kulturális intézményvezetőket, de végül nem kaptak engedélyt.

Ezért a KOM szerdán 18 órától tüntetést tart Dunaújvárosban, amelyen beszédet mond Gulyás Márton, illetve felszólalnak a meghívást elfogadó ellenzéki képviselőjelöltek

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.