Fucsovics Mártont is bevetette a kampányban a fideszes képviselő

Szűcs Lajos a teniszszövetség elnökeként jótékonykodott. Véletlenül pont saját választókerületében.

MN
2018. 02. 16. 14:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tűzifát – vagyis a képek alapján inkább fabrikettet, ami jobban is ég – osztott rászorulóknak Pécelen Fucsovics Márton teniszező, aki legutóbb óriási bravúrként a nyolcaddöntőbe jutott az Australian Openen, ahol a világklasszis Roger Federertől kapott ki. Az MTI fotósa bőven dokumentálta az akciót, amelyen jelen volt Szűcs Lajos, a Magyar Teniszszövetség elnöke is.

Mint kiderült, a Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat és a Jótékonysági Receptműhely jótékonysági akcióján a sportolók kedvenc süteményeinek eladásából összegyűlt pénzből vásárolt tűzifát adományoztak a rászorulóknak.

Azt viszont az MTI nem tette hozzá, hogy Szűcs Lajos nem csupán sportvezető, hanem a Fidesz országgyűlési képviselője is – korábban pedig a Pest megyei közgyűlés elnöke volt –, aki természetesen áprilisban újra indul a Pest megyei 7. számú választókerületben. Az is csak véletlen lehet, hogy pont ebbe a választókerületbe tartozik Pécel is, ahol a tüzelőt osztotta a híres teniszezővel együtt.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.