Gulyás Mártonék két újabb körzetre szedték össze a pénzt

A Közös Ország Mozgalom gyűjtést indított, egyelőre 17 választókörzetre van elegendő pénzük.

Ficsor Benedek
2018. 02. 14. 18:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két újabb körzetre jött össze a pénz, így a Közös Ország Mozgalom Jász-Nagykun-Szolnok megye 1. és Baranya 2. választókörzetében is megméri az ellenzéki erőviszonyokat – árulta el Gulyás Márton, a mozgalom életre hívója a miskolci fórum előtt a Hír TV-nek.

A Közös Ország Mozgalom mind a 106 körzetben meg akarja mérni az ellenzéki erőviszonyokat, ezért indították a gyűjtést – ami még mindig tart; jelenleg 17 körzetre van elég pénzük.

Céljuk „a lehető legpontosabban feltérképezni, hogy az indulni készülő ellenzéki jelöltek közül kinek mennyi az esélye arra, hogy az induló jelöltek különböző kombinációi mellett győzelmet érjen el a kiválasztott kerületekbe” – írták korábban.

A felmérésekkel párhuzamosan vitafórumokat és a jelöltek bemutatását is megtartják, a közvélemény-kutatások január végén indultak el.

Ezeket a fórumokat a Hír TV Facebook-oldalán élőben közvetítik, az egyes választókerületek problémáival pedig a televízió weboldalának videós rovata, a Górcső foglalkozik részletesebben.

Az Egyenesen című műsorban az is kiderült: még húsz körzetben szerveznek jelöltvitát. Gulyás Márton úgy gondolja, ha ezekben sikerül győznie az ellenzéknek, nem lesz meg a Fidesz kétharmada.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.