„Ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk”

Trágár stílusban oktatta ki a térség polgármestereit Tamás Barnabás arról, hogy fideszes képviselőt kell választani.

MN
2018. 02. 19. 21:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Obszcén stílusban beszélt Tamás Barnabás, a Borsod megyei Putnok polgármestere a kistérségi társulási tanácsra összegyűlt településvezetők előtt – számolt be a Hír TV. Azzal fenyegetőzött, hogy az országgyűlési választás után megnézheti magát az, aki nem a Fideszre szavazott, és megérti, hogy nem kap támogatást az a település, ahol nem fideszes a képviselő.

Az ülés hivatalos része után Tamás Barnabás figyelmet kért a meghívottaktól, ahol a neve elhallgatását kérő egyik résztvevő szerint a következőket mondta (ezt egy másik, nevét vállaló polgármester is megerősítette): 

Gyurcsányt a s*ggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom, és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony sz*pni fogunk. Lóf*szt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat.

Nem ez volt az első eset, hogy a putnoki polgármester szavai megbotránkozást váltottak ki. Tavaly októberben azzal vált ismertté, hogy ünnepi beszédében nyaktiló alá valóknak nevezte politikai ellenfeleit. Tamás Barnabás nem kívánt nyilatkozni a Hír TV-nek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.