Hóátfúvás miatt ismét lezártak több útszakaszt Vas megyében

A térségben egyre nehezebb közlekedni az utakon.

MTI
2018. 02. 26. 19:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hóátfúvás miatt hétfőn este lezártak több útszakaszt Vas megyében.

A Lócs és Csepreg közötti 8618-as út 18-as és 23-as kilométer közötti, valamint a Karakó és Jánosháza közötti 7381-es út 1-es és 2-es kilométer közötti szakaszát zárták le – közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Egyed László, az igazgatóság sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint Lócs községet Tormásliget és Iklanberény felől, Karakót pedig a 8-as főút felől meg lehet közelíteni.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint Vas megyében a hófúvások hétfő este több mint 60 útszakaszt érintettek, és jelentősen lassították a közlekedést. Gondot okoz, hogy a hóeltakarítást követően a szél folyamatosan visszahordja a havat a burkolatra – olvasható a zrt.-nek az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A hóátfúvás miatt szombaton szintén több utat, illetve útszakaszt lezártak Vas megyében, egyebek között a Karakót Jánosházával összekötő utat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.