Hoppál Péter riválist kap Kozármisleny polgármestere személyében

Bíró Károly: A községeknek is szükségük van a jelenleginél hatékonyabb képviseletre.

MN
2018. 02. 12. 10:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hoppál Péter riválisaként Kozármisleny független polgármestere, Bíró Károly is indul az április 8-i választáson Baranya 2-es számú választókerületében – írja a Szabad Pécs. Bíró a lapnak megerősítette: „A hír igaz, eldöntöttem, valóban jelöltetem magam független országgyűlési képviselőjelöltnek.”

A Pécshez közeli, hétezer lakosú Kozármisleny igazi feltörekvő település. Fiatalodó város, sőt négy éven belül ezer főnek is munkát adó nagyberuházó, egy német autóipari beszállító épít majd gyárat itt. Bíró Károly elmondta, több indoka is van arra, hogy induljon a választáson, különösen az, hogy a választókerületben lévő települések, Pécs, Komló és Kozármisleny mellett a községeknek is szükségük van a jelenleginél hatékonyabb képviseletre. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.