Jövő héttől március végéig pótlóbusz jár a fogaskerekű helyett

A rossz állapotban levő sínszálakat és fogasléceket cserélik.

MN
2018. 02. 12. 8:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pótlóbusz jár a fogaskerekű helyett a Széchenyi-hegy és a Svábhegy között február közepétől március végéig – közölte honlapján a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A tájékoztatás szerint a fogaskerekű villamos 2018. február 19-én az első járatindulástól 2018. március 29-én az utolsó járatindulásig a Városmajor és az Adonis utca megálló között jár, mert az Adonis utca és a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút között a rossz állapotban levő sínszálakat és fogasléceket cserélik.

A Svábhegy és a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút megálló között 60-as jelzéssel pótlóbusz jár, a korlátozás ideje alatt a térségben elsősorban a 21-es és 21A autóbusz használatát javasolják.

A BKK arra is felhívta a figyelmet, hogy

A 60-as pótlóbusz a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút felé a Svábhegy–Diana utca–Eötvös út–Művész út–Karthauzi utca–Fülemile út–Ordas út–Rege út–Golfpálya út–Széchenyi-hegy, Gyermekvasút útvonalon halad és a következő megállókban áll meg:

A 60-as pótlóbusz a Svábhegy felé a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút–Golfpálya út–Agancs út–Eötvös út–Svábhegy útvonalon halad és a Golfpálya úton, a 60-as villamos végállomása mögött; valamint a 21-es, a 21A és a 990-es autóbusz Svábhegy megállójában áll meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.