Karácsony Gergely: Le lehet győzni őket!

Ha van összefogás és van jó jelölt, akkor a Fidesz összeomlik – mondta az MSZP–Párbeszéd kormányfőjelöltje.

Katona Mariann
2018. 02. 25. 19:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje a hódmezővásárhelyi polgármester-választás eredményét látva lapunknak azt mondta: ha a csongrádi városban le lehet győzni a Fideszt, akkor az ország minden pontján le lehet győzni. „Ha van összefogás és van jó jelölt, akkor a Fidesz összeomlik” – fűzte hozzá az este tapasztalatai alapján.

A független jelölt győzelme apropóján úgy fogalmazott, hogy szélesebbre kell nyitni az együttműködést az LMP, az Együtt, illetve a Momentum irányába is. Habár Márki-Zay Péter mögött a Jobbik is ott állt, Karácsony Gergely szavai szerint Vona Gáborékkal továbbra sem szeretnének együttműködni. „Először végezzük el a saját házi feladatunkat, legyen egy baloldali jelölt minden választókörzetben, a többit a választók bölcsességére bízzuk” – fogalmazott.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.