„Kerítésbontók” című „plakátkiállítást” szervezett a Fidelitas

A tizenegy plakátot minden megyébe elviszik majd.

MTI
2018. 02. 21. 14:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elindította Kerítésbontók című plakátkiállítását a Fidelitas a fővárosban – közölte a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke szerdán. A kiállítást elviszik majd minden megyébe.

Az MTI összefoglalója szerint Böröcz László azt mondta, azért van szükség a plakátokra, hogy megmutassák, a baloldali politikusok miként vélekedtek a határzárról évekkel korábban és az utóbbi időszakban. Az elmúlt évek migrációs válsága nem szűnt meg, sőt az előrejelzések szerint a jövőben több millió, akár több tíz millió migráns jöhet Európába a Közel-Keletről és Afrikából – közölte.

Felháborítónak nevezte, hogy a fentiek tudatában is néhány ellenzéki politikus megkérdőjelezi a határzárt. A hatalom megszerzéséért bármire képesek, még arra is, hogy a fiatalok jövőjét veszélyeztessék a kerítés lebontásával – jelentette ki.

Hozzátette, hogy a plakátokon azon ellenzéki politikusok – és gondolataik – szerepelnek, akik kritizálták a határzárt. Közöttük megemlítette Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét, Szél Bernadettet, az LMP társelnökét és Vona Gábort, a Jobbik vezetőjét.

„Ne legyenek illúzióink, ha ez a csapat hatalomra kerülne, akkor egészen biztos, hogy bárki lenne is a miniszterelnök közülük, Brüsszel és Soros Györgyék visszaküldenék a szájkosarat és rájuk csatolnák a pórázt” – fogalmazott a Fidelitas elnöke.

Hangsúlyozta: ki fognak állni a magyar fiatalok jövőjéért, és nem akarnak bevándorlóország lenni. Kérdésre válaszolva Böröcz László azt mondta, hogy a budapesti Olimpia park előtt felállított tizenegy plakátot elviszik majd az ország minden megyéjébe.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.