Két fideszes egy nap alatt leadta az ajánlásait

Állítólag el is várják a fideszesektől, hogy legkésőbb két nap alatt legyen meg az 500 aláírás.

MN
2018. 02. 19. 20:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két kormánypárti képviselő, Tilki Attila (Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye 04. Számú egyéni választókerület) és Gyopáros Alpár (Győr-Moson-Sopron megye 3. választókerület) lehetnek az elsők, akik összegyűjtötték és leadták az április 8-i induláshoz történő induláshoz szükséges 500 aláírást – írja a Magyar Idők. Az aláírásgyűjtés hétfőn reggel kezdődött, de Gyopáros Alpár – kampányfőnöke közleménye szerint – 12 óra 30 perckor már le is adta ajánlásait a helyi választási irodában.

HVG.hu azt írja: információik szerint a Fidesz és a KDNP egyéni képviselőjelöltjeinek hétfő estig, de legkésőbb kedd délután 4-ig le kell adniuk az indulásukhoz szükséges minimális számú ajánlást. Az aláírásgyűjtést ugyanakkor folytatják a március 5-i határidőig, hogy minél több embert elérjenek, de a sietségnek szimbolikus jelentősége van: azt igyekeznek bizonyítani, hogy a Fidesz a legszervezettebb politikai erő ma Magyarországon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.