Kocsis Máté pszichológiai elemzést készíttetett ellenfeléről

A Párbeszéd politikusa, Erőss Gábor volt a célpont.

MN
2018. 02. 23. 7:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pszichológiai elemzést készíttetett Kocsis Máté az egyik kerületi ellenzéki képviselőről – tudósított az ATV arról, hogy a fideszes polgármester ezt közölte egy testületi ülés közben. A találkozón állítólag a szokásos parttalan, bevándorlási témában vívott árnyékboksz folyt, miközben a Fidesz a „bevándorlást szervező irodákról” harsogott, az ellenzéki, párbeszédes Erőss Gábor azt hangoztatta, hogy a kormánypárt által hangoztatott „Soros-terv” csak a figyelem elterelésére szolgál a valós problémákról. 

Nem sokkal később Kocsis Máté Erőss Gáborra utalva azt mondta: ha majd eljön a pillanat, akkor megmutatja neki azt az átfogó pszichológiai elemzést, amit róla készíttetett. Abban figyelembe vették a képviselő Facebook-bejegyzéseit, hanghordozását, írásmintáját és felszólalásait.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.