Kósa Lajos rántott kacsamájra várva tett nagy bejelentést

Figyel a minőségre, ezért nem a mekiben eszik – mondta, mielőtt újraindította volna a Facebookját.

Ficsor Benedek
2018. 02. 14. 21:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újraindította Facebook-oldalát Kósa Lajos. A tárca nélküli miniszter a budapesti Hold utcai piacon, az egyik étterem előtt ülve jelentette be az örömteli hírt. – Azért itt, mert elhatároztam, vagy tudok finom dolgokat enni, vagy egyáltalán nem eszek – fogalmazott Kósa. Hozzátette, manapság sajnos úgy rohan az ember, hogy a minőségre nem is figyelve „csak úgy megeszik valamit”. Elkerülve ezt a hibát, ő most friss rántott kacsamájat rendelt, ami „egy meki árából megvan, de nem lehet összehasonlítani” – árulta el.

„Elkezdődik a kampány, és nagyon mozgalmas az életem, és néhány barátom unszolására arra gondoltam, hogy újraindítom a Facebookomat” – mondta. Mivel rengeteg helyre megy az országban, sok érdekes történik vele, ennek legjavát osztja majd meg a közönséggel. Megköszöni, ha kommentelünk, de csak moderáltan, a szerencséseknek még akár válaszolhat is a miniszter. – Ha nem értetek egyet, azzal sincsen semmi baj, de a Facebooknak azt a stílusát, ami csak vagdalkozik, és értelmeset nem mond, azt nem nagyon szeretem.

Akit érdekel, hogy mit csinálok, az kövessen – bátorította a közönséget Kósa Lajos, mielőtt megérkezett volna a kacsamája.

Malacokról ezúttal sem esett szó.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.