Mecsetépítés, bevándorlók: rémhírekkel riogat a Fidesz Hódmezővásárhelyen

A Jobbik elnökének lejáratására használt módszert vetette be a fideszes jelölt.

MN
2018. 02. 21. 16:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Egy katolikus édesapát azzal vádolni, hogy mecsetet akar építeni, minden alap nélkül, tehát ennyire mélyre már ” – közölte a Hír TV-vel Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független polgármesterjelöltje annak kapcsán, hogy a fideszes induló azt állítja, ha Hódmezővásárhelyen Márki-Zay lesz a polgármester, akkor az ellenzék támogatását élvező független jelölt mecsetet fog építeni a városban.

A választási kampány a finisébe érkezett Hódmezővásárhelyen: vasárnap tartják az időközi polgármester-választást. A fideszes Hegedűs egy lakossági fórumon arról beszélt, hogy a Jobbik is beállt Márki-Zay mögé, ezért a fideszes aspiráns nem riadt vissza attól, hogy a Vona Gábor lejáratására használt módszert vesse be a településen. Hegedűs azzal is megvádolta a független jelöltet, hogy bevándorlókat engedne be Hódmezővásárhelyre.

A fideszes induló ugyanakkor azzal nem foglalkozik, hogy 3 éve még Orbán Viktor fontolgatta egy budapesti, kőbányai óriásmecset létrehozását – amire a kormányfő szerint az arab világból érkező, fizetős egyetemi diákoknak lett volna szükségük, hogy gyakorolhassák a vallásukat.

Márki-Zay elmondta: „[Hegedűs] pont az ellen kel ki, hogy megvédtem Orbán Viktort, mivel Magyarországnak joga van befogadni menekülteket. Arról nem beszélve, hogy azt mondja, tiltakozik a betelepítés ellen. Hát, a betelepítés ellen én is tiltakozom, de nem nálam kell tiltakozzon, hanem Orbán Viktornál, aki Rogán Antal üzleti köreivel húszezer migránsnak adott letelepedési engedélyt”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.