Minden körzetben összegyűjtötték a Fidesz-jelöltek az aláírásokat

A gyűjtést folytatják, bár megvan a kellő számú aláírás – mondta a párt kommunikációs igazgatója.

MN
2018. 02. 20. 17:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz egyéni képviselőjelöltjei mind a 106 körzetben összegyűjtötték az induláshoz szükséges aláírásokat – jelentette be Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója kedd este videoüzenetben.

A nagyobbik kormánypárt YouTube csatornáján megjelent videóban a politikus azt mondta, sok helyen az előírt 500 aláírás többszöröse gyűlt össze pár óra alatt, így a párt minden körzetben készen áll a választási kampányra.

Hozzátette, hogy az aláírásgyűjtést és a személyes megkereséseket folytatják, mert úgy gondolják, hogy mindenkire szükség van Magyarország megvédéséhez.

A HVG.hu arról írt hétfőn, hogy információik szerint a Fidesz és a KDNP egyéni képviselőjelöltjeinek hétfő estig, de legkésőbb kedd délután 4-ig le kell adniuk az indulásukhoz szükséges minimális számú ajánlást. A cikk szerint a sietségnek szimbolikus jelentősége volt: azt igyekeznek vele bizonyítani, hogy a Fidesz a legszervezettebb politikai erő ma Magyarországon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.