Önt is bármikor felhívhatja majd Juhász Péter

Telefonos kampányt indít az Együtt az egyéni képviselői ajánlásgyűjtés előkészítésére.

MN
2018. 02. 13. 9:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Telefonos kampányt indít az Együtt a jövő héten kezdődő egyéni képviselői ajánlásgyűjtés előkészítésére – írja közleményben a párt.

A kampányban Juhász Péter, a párt elnöke, illetve egyéni parlamenti képviselőjelöltek hívják fel telefonon az állampolgárokat minden megyében és a fővárosban, hogy az Együtt jelöltjének támogatására kérjék őket. A párt ezzel kívánja egyéni jelöltjei és önálló országos listájának kampányát támogatni.

„Az Együtt mindemellett továbbra is nyitott az egyéni választókerületi együttműködésre a demokratikus ellenzéki pártok között. Minden ellenzéki pártnak az a felelőssége, hogy legyen együttműködés az egyéni választókerületek szintjén, miközben önálló pártlistákon lehetőséget biztosítanak a választóknak, hogy kifejezzék, melyik demokratikus alternatívát támogatják” – szögezte le az Együtt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.