Összefogást akar a hódmezővásárhelyi polgármesterjelölt

Csak együtt lehet megállítani a megfélemlítést és a rendszerszintű korrupciót – mondta Márki-Zay Péter.

MN
2018. 02. 23. 8:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összefogásra kérte fel a hódmezővásárhelyieket a Hír TV-nek adott interjújában Márki-Zay Péter, a város független polgármesterjelöltje. Kijelentette: csak együtt lehet megállítani a megfélemlítést és a rendszerszintű korrupciót.

Szerinte ugyanakkor a város már most példát mutat összefogásból, reménykedik az eredményekben is. „Minket ugyanaz a béklyó köt itt, Hódmezővásárhelyen, mint az országot általánosságban, ugyanaz a probléma” – közölte.

Kijelentette, ők elsősorban mégis Hódmezővásárhelyről fognak szavazni, és másodsorban remélik, az ország ebből a példából erőt merít, a ma még szétaprózódott ellenzéki pártok megértik, hogy csak együtt, összefogással lehet sikert elérni a diktatúra, a megfélemlítés és a korrupció, a hihetetlen mértékben elharapódzott korrupció ellen.

A hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választást 2018. február 25-ére, vasárnapra tűzték ki.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.