Összellenzéki tüntetés volt Dunaújvárosban

A fideszes önkormányzat arra hivatkozott, hogy nem akar politikát a színházban.

MN
2018. 02. 28. 22:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összellenzéki demonstrációt tartott szerda este Dunaújvárosban a Közös Ország Mozgalom, miután a város fideszes vezetése nem engedte be politikai rendezvényüket a helyi színházba. A hivatkozási alap az volt, hogy az önkormányzat nem akar politikát a színházban, annak ellenére, hogy egy hete Gyurcsány Ferenc és a DK tartott ott fórumot.

A Hír TV beszámolója szerint a mozgalom vezetője, Gulyás Márton azt mondta: Hódmezővásárhely megválasztott polgármestere, Márki-Zay Péter megmutatta, hogy van remény arra, hogy április 8-án leváltsák a Fideszt.

„Vasárnap óta ez egy másik ország. Múlt vasárnapig az ellenzéki szavazónak folyamatosan vagy a fideszes cinizmust kellett elviselnie, vagy akár a Fidesszel szemben állók cinizmusát, hogy úgyis mindegy, április 8-ának vége, jön az újabb Fidesz-kétharmad, ha nem négyötöd. A fideszes belső mérések is azt mondták, hogy nincs az az isten, hogy Márki-Zay Péter kétharmaddal tudja elhozni Hódmezőlázárhelyt” – fejtette ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.