Pécsen közéleti szereplők ajánlották Mellár Tamást képviselőnek

„Az OLAF-jelentés elég egyértelműen rámutatott, hogy rendszerszerű lopás van, egészen a legfelsőbb szintig.”

MN
2018. 02. 17. 21:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több százan voltak kíváncsiak szombaton délután a Kiállunk egymásért és másokért is!, valamint a Legyen világosság! nevű rendezvényekre a pécsi Kossuth téren – írja a Pécsistop.hu.

„A devizakárosultak esete legyen intő példa: mindenki így jár, akit a Fidesz megment” – mondta Szakács László baranyai szocialista politikus. Hozzátette, hogy nem is lehet tudni hány család ment tönkre, mert a politika nem megoldotta, hanem összekutyulta a dolgokat.

 „Legyen világosság, főleg azokban a vidéki városokban, ahol sötét van, mert valakik ellopták a közvilágítás korszerűsítésére szánt forrásokat – mondta a portál szerint Mellár Tamás, a Baranya megyei 1-es választókörzet képviselőjelöltje, akit az ellenzéki pártok egy része is támogat. – Az OLAF-jelentés elég egyértelműen rámutatott, hogy rendszerszerű lopás van, egészen a legfelsőbb szintig.”

Heller Ágnes filozófus azzal kezdte, hogy ő élt már, amikor Magyarország belépett a második világháborúba. „Az emberek nem tudták, mit válasszanak, így a pusztulást, a becsület és az ország elvesztését választották – jelentette ki. – Megint választunk, és most a jövő történészei előtt kell megmentenünk az ország és mindannyiunk becsületét.” A filozófus „gyújtó hangú beszédét tapsolva ünnepelte” a tömeg – olvasható az oldalon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.