Pócs Jánosnak nem tetszik, ahogy a Hír TV szerkeszti a műsorait

A fideszes politikus szóvá tette egy jászfényszarui fórumon, hogy a csatorna a támogató hozzászólásokat elhallgatta.

MN
2018. 02. 25. 10:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hír TV szerkesztési elveiről értekezett Pócs János, amikor jászfényszarui lakossági fórumán a résztvevők egyike a kivándorlásról kérdezte. A fideszes országgyűlési képviselő sérelmezte, hogy a támogató hozzászólások nem kerültek be a egy korábbi rendezvényéről készített riportba. 

„Egy héttel ezelőtt Jászágón voltunk, ott is megtisztelt minket a Hír TV. Voltak kritikai kérdezők. Helyes, kell is hogy legyen. Csak a Hír TV tisztességével, hitelességével kapcsolatban szeretném elmondani, hogy a két kritikai kérdezőt, azt bejátszotta, utána a nyolc támogatót, azt nem” – fogalmazott Pócs János. Noha a Hír TV szerette volna bemutatni a Pócs Jánost támogató hozzászólásokat is, ám a fideszes fórumon ezúttal egy ilyen sem akadt.

Ráadásul a mostani eszmecserén sem maradhatott el a sorosozás. Pócs János ebben is otthon érzi magát, hiszen ő volt az a fideszes politikus, aki tavaly decemberben megosztott Facebook-oldalán egy fotót egy levágott disznóról, amire ráírták, hogy „ő volt a soros”. Ezzel a poszttal még a világsajtóba is bekerült a kormánypárti politikus.

Az eseményen részt vett Szili Katalin miniszterelnöki megbízott is. Az egykor még MSZP-s házelnök most annyira belefeledkezett a migránsozásba, hogy eltévesztette, melyik településen tartották a fórumot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.