Polgármestert és képviselőket választanak a baranyai Rózsafán

Az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni, mert a képviselő-testület november végén feloszlatta magát.

MTI
2018. 02. 19. 10:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Polgármestert és önkormányzati képviselőket választanak vasárnap a Baranya megyei Rózsafán – tájékoztatta a helyi választási iroda vezetője, a nagypeterdi közös önkormányzati hivatal jegyzője hétfőn az MTI-t. Borsos Kinga közölte: az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni, mert a képviselő-testület november végén feloszlatta magát.

A településvezetői tisztségért öt független jelölt indul, köztük a korábban Fidesz–KDNP-sként megválasztott eddigi polgármester, Bogdán László, valamint Németh Norbert, Király Attila, Szomor Nikolett és Szőlősi Csaba. A négy képviselői helyre 17 független jelölt pályázik. A 375 lakosú Rózsafa választási névjegyzékében 289-en szerepelnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.