Rákontráztak a Kétfarkúak: békemenettel válaszolnak a békemenetre

„Magyarország legyen a Két Békemenet országa!” – írták a közösségi oldalukon.

MN
2018. 02. 27. 5:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután Bayer Zsolt, az 5-ös számú fideszes párttagkönyv tulajdonosa bejelentette, hogy március 15-ére békemenetet szerveznek, majd a Kossuth téren közösen hallgatják meg Orbán Viktor ünnepi beszédét, az ellenzék sem maradt csendben. Elsőként a Magyar Kétfarkú Kutyapárt reagált a kormánypártiak vonulására.

„Annak örömére, hogy lesz Békemenet, mi is szervezünk aznapra egyet. Magyarország legyen a Két Békemenet országa!” – írta a viccpárt a Facebook-oldalán, a gyülekezést a Blaha Lujza térre szervezik.

Tavaly áprilisban már békemeneteltek egyet a Kétfarkúak, a megmozduláson több ezren vettek részt, a vicctüntetés fő látnivalói a kormányzati propagandaszlogenekre hajazó feliratok voltak. A legutóbbi békemenetük szlogenje a szervezők szerint az volt: „Békemenet a kormányért és Oroszországért. És minden más ellen”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.