Semjén Zsolt: Jó kis perben állunk az EU-val

Ellenzi a fegyvertartás szigorítását a miniszterelnök-helyettes.

MN
2018. 02. 16. 7:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ellenzi a fegyvertartás szigorítását Semjén Zsolt: a miniszterelnök-helyettes egy nemzetközi szakkiállítás megnyitóján azt mondta, Magyarország Csehországgal és Lengyelországgal közösen lép fel az ellen, hogy az EU a terrorizmus elleni védelemre hivatkozva korlátozza a vadászok fegyvertartását – írja a Hír TV.

A KDNP-s politikus szerint a bevált, jól működő szabályozás megváltoztatása helyett inkább az illegális bevándorlást kellene megakadályozni.

„A magyar kormány csatlakozott cseh barátaihoz, akik beperelték ez Európai Uniót, és most az a helyzet, hogy perben állunk, jó kis perben. Az egyik oldalon Csehország, Magyarország és lengyel barátaink, a másik oldalon pedig a bizottság mellett beszálltak a franciák – így állunk az Úr színe előtt” – fogalmazott.

Hozzátette: „Innen is üzenem derék brüsszeli bürokratáknak, hogy eszünk ágában sincsen megváltoztatni a jól bevált, életszerű, normális magyar szabályozást.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.