Szél Bernadett: A szavazás nem jog, hanem kötelesség

Az LMP miniszterelnök-jelöltje úgy látja, a kormány célja, hogy kiábrándítsa az embereket a politikából.

MN
2018. 02. 19. 11:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mostanihoz hasonló időkben a szavazás nem jog, hanem kötelesség – fogalmazott Szél Bernadett a Hír TV Peron című műsorában. Az LMP miniszterelnök-jelöltje úgy látja, a kormány célja, hogy kiábrándítsa az embereket a politikából és április 8-án ne menjenek el szavazni.

„Az egyik legfontosabb tényező, hogy hányan mennek el szavazni. Ezért én most is mindenkit kérek, és a következő napokban ezt sokat fogom mondani, hogy ilyen cudar időkben elmenni szavazni, az nem jog, hanem kötelesség, ugyanis, hogyha kellő nagyszámú a részvétel a választásokon, akkor nagyon könnyen hoppon maradhat Orbán Viktor és az ő szervezete meg az ő koalíciós partnere, ugyanis ezzel nem számolnak. Ők próbálják az egész kampányt ilyen alacsony hangon tartani. Gyűlölködnek, fröcsögnek összevissza. A lényeg az, hogy ne engedjék a magyar emberek meg maguknak, hogy ennek hatására így kiábrándulnak a politikából, és otthon maradnak” – hangsúlyozta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.