Szél Bernadett biztos Orbán Viktor bukásában, csak az idejét nem tudja

Az LMP miniszterelnök-jelöltje tudja, hogy a Fidesz választási veresége esetén mi vár a kormánypárti politikusokra.

MN
2018. 02. 17. 16:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Biztos Orbán Viktor bukása, csak az nem, hogy ez mikor következik be – jelentette ki országértékelőjében Szél Bernadett. Az LMP miniszterelnök-jelöltje szerint a kormánypárti politikusok számára nagy a tét, mert ha elveszítik a tavaszi választást, akkor a börtön vár rájuk, ezért mindent megtesznek a hatalomért – írja a Hírtv.hu.

Szél Bernadett arról is szólt, hogy szerinte az Orbán-kormány felel az ország legégetőbb problémáiért, így az egészségügy helyzetéért és az elvándorlásért is. A miniszterelnök-jelölt azt ígérte, hogy kormányra kerülésük esetén az oktatás reformjával húzzák fel a gazdaságot, hogy a családoknak ne kelljen hónap végén számolgatniuk, hogy mit tudnak megvenni.

„Programunk alapvetése, hogy ebben az országban normális bérekre van szükség. Mert addig nincsen sikeres ország, amíg családoknak a százezrei nélkülöznek. És itt most nem arról beszélek, hogy külföldi utak meg új autók. Arról beszélek, tisztelt uraim és hölgyeim, hogy hónap végén dönteniük kell családoknak, hogy befizetnek-e egy sárga csekket, vagy vesznek a gyermeküknek egy új cipőt, mert fázik a lába. És én ezekért a családokért vagyok itt.”

Tekintse meg Szél Bernadett teljes beszédét:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.