Tárgyalóasztalhoz ül Fekete-Győr az LMP-vel

Szél Bernadett szerint erre az aláírásgyűjtési időszakot követően kerül majd sor.

MN
2018. 02. 21. 17:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogadja Fekete-Győr András az invitálást és egyeztet az LMP-vel az esetleges választási együttműködésről – írja a Hír TV. Szél Bernadett elmondta, hogy az aláírásgyűjtési időszakot követően fognak tárgyalóasztalhoz ülni.

„Abban állapodtunk meg, hogy az aláírási időszakot követően elfogyasztjuk ezt a kávét és beszélünk a lehetséges közös dolgainkról, az LMP az Új kezdet mellett a Momentumban lát olyan potenciált akivel nagyon komoly kihívást tudunk támasztani a politikai elitnek és ez Magyarország valós érdeke, és remélem konstruktív kávézás lesz ebből az egészből” – nyilatkozta az LMP miniszterelnök-jelöltje.

Mint már korábban megírtuk, Szél Bernadett levélben kereste meg nemrég Fekete-Győr Andrást, hogy pártjaik hivatalos delegációi kezdjenek egyeztetni a „2018-as választások kapcsán folytatandó szövetségi politikáról”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.