Tarlós István: A megszavazott formában nem épülhet teniszstadion a Margitszigeten!

A főváros is beleszólást kér abba, mi épül a területén – mondta lapunknak a főpolgármester.

2018. 02. 21. 11:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszavazták kedden a képviselők a margitszigeti, 26 méter magas teniszstadion felépítését lehetővé tevő törvényt. 

Szűcs Lajos, a Magyar Tenisz Szövetség elnökének egyéni képviselői indítványát egy nap alatt nyomták át a parlamenten. Tarlós István azonban a Magyar Nemzetet arról tájékoztatta: a döntést a főváros nem hajtja végre, erről pedig már a kormányzattal is egyeztetett. Hozzátette, személyesen Rogán Antal miniszterrel tárgyalt, aki azt mondta neki, felülvizsgálják a döntést. A parlament ebben a ciklusban többet már nem ülésezik, ezért kérdés, milyen formában törvényesítik a változtatást.

A főpolgármester jelezte, nem önmagában a teniszstadion építésével van problémája a fővárosnak, viszont csak olyan tervet tudnak támogatni, melyről velük is egyeztetnek.

###HIRDETES### 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.