Tiborcz Istvánt az Elios-ügy óta nem látták állandó lakóhelyén

Csabdiban kettős társadalom épült ki, hüledeznek, amikor belebotlanak egy-egy több száz milliós villába.

MN
2018. 02. 17. 10:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Elios-ügy, vagyis a közbeszerzési csalás miatti közvilágítási botrány óta nem látták a Fejér megyei Csabdiban, állandó lakóhelyén Tiborcz Istvánt, noha az ottaniak szerint korábban gyakran megfordult arra – írja a Népszava. Ennél többet a tükröspusztai Tiborcz-lovarda közelében sem tudtak a vállalkozóról, ahogy a „Tiborcz-tanya” nevű luxusvillában is a fővárosba irányították a laptól érdeklődőket.

„Nem áll ő már itt meg nálunk” – mondták a helyiek, pedig korábban többször lehetett vele beszélgetni, sőt még Orbán Viktor is beállt régebben focizni és bográcsozni. A településen egyébként nemigen beszélnek az Elios-ügyről, a néhány megszólaló szerint ugyan ellopják az uniós pénzek egy részét, ugyanakkor valamennyi fejlődés is látható. A településen valóban látható fejlesztést végeztek, mivel egymilliárd forintot fordítottak új, kivilágított kerékpárútra, noha azokat a LED-lámpákat nem az Elios szállította.

 

 

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.