Titokban Dunaújvárosban kampányolt Orbán Viktor

A település fideszes vezetésével találkozott. A sajtót nem értesítették a látogatásról.

MN
2018. 02. 21. 15:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezúttal Dunaújvárosba látogatott el Orbán Viktor, ahol a település fideszes vezetésével találkozott. A sajtót nem értesítették a látogatásról, az újságírói kérdésektől pedig testőrei védték meg a miniszterelnököt – írja Hír TV. A csatorna munkatársának kérdésére nem válaszolt a miniszterelnök.

Dunaújvárosban egyébként néhányan tüntettek Orbán Viktor ellen – a molinók veje, Tiborcz István ügyleteire emlékeztették a kormányfőt.

Orbán Viktor később a Facebook-oldalán beszámolt a látogatásról és kiállt a helyi jelölt mellett. A bejegyzésében több fotót is közzétett.

Orbán Viktor kedden Egerben járt, a látogatásról akkor sem értesítette a sajtót. Az Eger Televíziónak azonban interjút adott, erről itt írtunk bővebben. Emellett három helyre is bekopogtatott, ropi és mézes puszedli mellett beszélgetett az ott lakókkal, megmutatta pártja narancssárga csíkos szórólapját, majd cserébe megkapta Nyitrai Zsolt az ajánlóívre az aláírást.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.