Több településen nincs áram a havazás miatt

Mintegy 1800 fogyasztót érint az áramkimaradás.

MN
2018. 02. 08. 6:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nincs villany Vas és Zala megye 23 településén. Az áramszünet, amelyet a hó okoz, mintegy 1800 fogyasztót érint – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A tájékoztatás szerint a szolgáltató szakemberei dolgoznak az üzemzavar elhárításán.

Mint megírtuk, csütörtökre Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyére az ónos eső veszélye miatt, Zala megyére pedig havazás miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

A Horvátországban kialakult rendkívüli időjárás miatt Letenyénél szerdán 22 óra 40 perctől a horvát hatóság ismét elrendelte a Magyarország irányából érkező, 7,5 tonna megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek forgalomkorlátozását. A tilalom az M7-es autópálya és a 7-es főút forgalmát érintette, a korlátozást csütörtök reggel 6 órakor oldották fel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.