Vasárnap értékel évet Orbán Viktor

A miniszterelnök idén is a Várkert Bazárban mondja el beszédét.

MN
2018. 02. 13. 9:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tájékoztatása szerint az eseményt idén is a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezi. Orbán Viktor a Várkert Bazárban mondja el beszédét délután három órakor. A kormányfő 1999 óta tart évértékelőt – írja az MTI.

Korábban az ATV.hu is arról számolt be, hogy az előzetes tervek szerint Orbán Viktor február 18-án mondja el huszadik évértékelő beszédét. A beszédnek külön jelentőséget ad, hogy ez lesz Orbán Viktornak a választások előtti utolsó „országértékelése”. Mielőtt a miniszterelnök mikrofonhoz lépne, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPEE) elnöke, Balog Zoltán humánpolitikai csúcsminiszter mond köszöntőt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.