Vezetékszakadás miatt áll a vonatforgalom Kőbánya-Kispesten

A ceglédi, a kunszentmiklósi, a lajosmizsei és székesfehérvári vonalon utazóknak jelentős késéssel kell számolniuk.

MTI
2018. 02. 19. 21:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felsővezeték-szakadás miatt szünetel a vonatközlekedés Kőbánya-Kispest állomáson, a debreceni és a székesfehérvári vonalon utazóknak 30-60, néhány vonatnál 60-90 perces késéssel kell számolniuk – közölte a Mávinform hétfő este az MTI-vel. Letört egy sebesvonat áramszedője, emiatt sérült meg a felsővezeték.

A szakemberek megkezdték a helyreállítást, de a hiba miatt ideiglenesen szünetel a vonatközlekedés az állomáson, ezért a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen, a Kőbánya-Kispest-Kunszentmiklós-Tass, a lajosmizsei és a Kőbánya-Kispest-Székesfehérvár vonalon utazóknak 30-60, néhány járatnál 60-90 perces késéssel kell számolniuk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.