Vona Gábor: A Fidesz összeomlott

„Ha Lázár János városában a Fidesz megverhető – ami megtörtént –, azt üzeni, hogy a Fidesz az ország minden pontján megverhető.”

Katona Mariann
2018. 02. 25. 20:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez a mai győzelem fordulópont, történelmi győzelem – közölte Márki-Zay Péter győzelme után Facebook-oldalán a Jobbik elnöke. Vona Gábor kétszer is rosszul, Marki-Zay-nak ejtette ki a győztes nevét, akit nem mellesleg éppen az ő pártja kért fel a polgármester-jelöltségre. A pártelnök így fogalmazott: „ha Lázár János városában a Fidesz megverhető – ami megtörtént –, azt üzeni, hogy a Fidesz az ország minden pontján megverhető”. Szerinte ez fog történni április 8-án, „véget fog érni a hazudozás, a lopás és az arrogancia korszaka”.

A Jobbik elnöke – Márki-Zay Péter szavaival élve – úgy fogalmazott, a mai nap üzenete, hogy van remény, és nem szabad hinni a közvélemény-kutatásoknak. – A Fidesz összeomlott – fűzte hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.