Vona Gábor és Dúró Dóra is részt vesz a diáktüntetésen

Este fél 6-tól mindenkit várnak a szervezők a fővárosi Deák térre, ahonnan a Parlamenthez vonulnak.

MN
2018. 02. 23. 11:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korszerű, minőségi magyar oktatásért tüntetnek ma újra diákok és hozzájuk csatlakozók a fővárosban. A szervezők azért hívták össze a demonstrációt, mert az előző, január 19-ei tüntetésükön megfogalmazott kéréseik, követeléseik süket fülekre találtak az Emberi Erőforrások Minisztériumánál és Orbán Viktor miniszterelnöknél is. A szervezők meghirdették: az ügy fontosságára való tekintettel az egész országot várják „maguk mellé” a mai tüntetésre.

A legerősebb ellenzéki párt, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje, Vona Gábor, valamint az illetékes parlamenti testület (kulturális bizottság) jobbikos elnöke, Dúró Dóra közleményben jelezte: részt vesznek a diáktüntetésen, hogy támogatásukról biztosítsák a fiatalokat. Stratégiai jelentőségű, hogy a XXI. század kihívásainak megfelelni képes oktatási rendszert kell hozzunk létre, és hogy Magyarország olyan hely legyen, amely vonzó a fiatalok számára – írták a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.