Vonát ábrázoló, hazug szórólapok jelentek meg Miskolcon, a Jobbik feljelentést tesz

A névtelen kiadvány azt hazudja, hogy a Jobbik elnöke mecsetet készül építeni a környéken.

MN
2018. 02. 07. 16:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vona Gábort ábrázoló szórólapok leptek el egy miskolci lakótelepet, a kiadvány szerint a Jobbik elnöke mecsetet készül építeni a környéken – írja a Hír TV online változata.

Azt egyelőre nem lehet tudni, ki készítette a szórólapokat, a jelöletlen kiadvány tervezői egy valódinak tűnő imahelyet is ráhelyeztek a papírra. Mind a 10 500 avasi postaládába dobtak belőle, a legtöbben hétfő reggel találták meg a szórólapot.

Sokan nem örültek a kéretlen küldeménynek. – Végtelenül felháborít és hányingert keltőnek tartom azt, hogy valós dolgok helyett ilyen butaságokról beszélünk; és ennyire bárgyúnak és butának tartják a választópolgárokat, hogy ezzel fogunk foglalkozni, és ilyen butaságoknak be fogunk dőlni – nyilatkozta a Hír TV-nek egy helybéli.

A Jobbik helyi frakcióvezetője úgy véli, a szórólap válasz a párt által korábban kiadott tájékoztatóra, amelyben arra hívták fel a figyelmet, hogy a Fidesz-kormány 2005 és 2007 között 2300 migránst telepített az országba.

– A Fidesz beengedett 2300 migránst. A Fidesz lebukott, és a Fidesz most hazugságokba menekül, a legképtelenebb álhíreket terjesztve a Jobbikról, hol plakátokon, hol telefonon keresztül. És hát bizony nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy a mostani hazug, hamis szórólap mögött is tulajdonképpen a kormánypárt áll. Természetesen feljelentést teszünk miatta, ugyanakkor arra kérem a településrész fideszes országgyűlési képviselőjét, Csöbör Katalint, ne bújjon mindenféle szórólap mögé, ne meneküljön, hanem álljon ki a nyilvánosság elé, és mondja az avasiak szemébe, hogy a Fidesz miért telepített be titokban 2300 migránst – jelentette ki Jakab Péter.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.