Adakozzanak: 500 forintnak is örülne Gyurcsány Ferenc

Az Orbán-kormány leváltásához, a szolidáris köztársaság felépítéséhez kell a pénz – mondja a Demokratikus Koalíció elnöke.

MN
2018. 03. 02. 13:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz után a DK is pénzt kunyerál elkötelezett támogatóitól: Gyurcsány Ferenc pártelnök szívhez szóló levélben magyarázza meg, miért is kell pénzt utalni a megadott számlaszámra.

„Magyarország sorsdöntő hónapok előtt áll. Áprilisban választunk, és a Demokratikus Koalíció kormányt akar váltani. Minden erőnkkel azon fáradozunk, hogy Orbán Viktort és az országot tönkretevő csapatát legyőzzük, és felépítsük a demokratikus, szabad és szolidáris Magyar Köztársaságot” – fejtegeti Gyurcsány.

A pártelnök szerint az előttünk álló harminchét nap rengeteg szervezést és erős anyagi bázist igényel. Mint írja, a DK-nak küldött pénzt országjárásra, szórólapokra, tájékoztató kampányokra költik majd, hogy ezzel is elősegítsék a kormányváltást.

Gyurcsány Ferenc előre is megköszöni az erkölcsi, pénzügyi támogatást, szerinte ötszáz vagy ezer forint is segít. „Meggyőződésem, hogy jó ügyet szolgál vele: a DK az Orbán-rendszer legádázabb, legkövetkezetesebb ellenfele, amely semmilyen szinten nem működik együtt a diktatórikus rezsimmel” – fogalmaz kampányüzenetében.

Leveléből kiderül, hogy aktivisták csatlakozásának is örülnének a DK-nál, az új önkéntesek szavazóköri delegáltként vigyázhatnák április 8-án a választás tisztaságát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.