Aradszki: A 20. század egyik bűne, hogy elválasztotta lovától a magyarokat

Az energiaügyért felelős államtitkár lóra ültetné az ifjúságot.

MN
2018. 03. 02. 12:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energiaügyért felelős államtitkára és a térség országgyűlési képviselője, Aradszki András a Simonpusztai Lovaspark fedett lovaglócsarnokának sajtótájékoztatóval egybekötött átadóján azt mondta, a 20. század egyik főbenjáró bűne, hogy elválasztotta lovától a magyar embert.

Az államtitkár közölte: bíznak abban, hogy az új létesítmény segíti majd a szülőket a magyar hagyományok átadásában. A Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület nem titkolt célja, hogy a gyerekek már az általános iskolában szervezett keretek között ismerkedhessenek meg a természettel és a lovas világgal.

Aradszki Andrásnak októberben magyarázkodnia kellett, mondván nem úgy gondolta, hogy Soros maga lenne a sátán, hanem a tervét véli ördöginek. „A sátán/Soros-terv ellen küzdeni keresztény kötelesség” című felszólalásában arról beszélt, hogy Európa Ferenc pápa szerint is egy nagy család, és nem szabad nyitva hagyni éjszakára a kaput, mert jönnek a betörők. Aradszki szerint a harmadik fátimai titok az, hogy a sátán legnagyobb támadása az egyház ellen a családok elleni támadás lesz. Majd elkeveredett Soros Györgyig. Arról beszélt, hogy a sátán ellen a rózsafüzér a megfelelő eszköz, a nemzeti konzultáció pedig alkalom, hogy elmondjuk, mit gondolunk a Soros-tervről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.