Fekete-Győr kontra Juhász: ha az ellenzék győzni akar, csak egyikük maradhat!

Budapest V. kerületében fej fej mellett állnak az ellenzéki jelöltek: Fekete-Győr Andrást és Juhász Pétert kérdeztük. Videó!

Pottyondy Ede
2018. 03. 13. 14:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közös Ország Mozgalom felméréséből kiderült, hogy az V. kerületben fej fej mellett állnak az ellenzéki jelöltek. Ahhoz, hogy ne a Fidesz nyerjen a választókerületben, csak egy ellenzéki politikus maradhat, a többinek vissza kell lépnie. Videónkban Juhász Pétert és Fekete-Győr Andrást kérdeztük a koordinációról.

Beszélgetésre hívta hétfőn a fővárosi 1-es választókerület három ellenzéki jelöltjét – az MSZP–Párbeszédtől V. Naszályi Mártát, az LMP-s Csárdi Antalt és Fekete-Győr András Momentum-elnököt Juhász Péter. „Remélem, mindannyiunk közös célja, hogy ne Hollik István nyerje a választást, és ez bizony könnyedén elérhető, ha egy jelölt áll vele szemben” – közölte az Együtt elnöke.

Kedden reggel pedig azt közölte Facebook-oldalán, hogy „nincs megállapodás”:

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.