Késnek a vonatok több vonalon

A Budapest–Békéscsaba–Lőkösháza-vonalon 30-50 percet is késhetnek a járatok.

MTI
2018. 03. 01. 5:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapest–Békéscsaba–Lőkösháza-vasútvonalon 30-50 percet is késhetnek a járatok – tájékoztatta csütörtök reggel a Mávinform az MTI-t.

Kétegyháza és Szabadkígyós között meghibásodott a biztonsági berendezés, a vonatok ott csak óránkénti 40 kilométeres sebességgel haladhatnak – közölték. A nagyobb késés elkerülése érdekében egyes mezőtúri vonatok kimaradhatnak, vagy változhat a menetrendjük.

Bicske és Szárliget között is meghibásodott a biztosítóberendezés, emiatt „kissé hosszabb” a vonatok menetideje a Budapest–Tatabánya–Komárom–Győr-vonalon – írták.

Ajka és Devecser között szintén a biztosítóberendezés hibája lassítja a közlekedést, ezért a Székesfehérvár–Veszprém–Celldömölk–Szombathely-vonalon 20-30 perc késés lehet.

Vonatinfó oldalon és az ingyenes applikációban folyamatosan nyomon követhető a szerelvények közlekedése.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.