Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Kígyózó sorok állnak az ingyensonkáért Erzsébetvárosban

A kerületben nagy hagyománya van az ételosztásnak, de most nem a fideszes jelölt nevében érkezik a sonka.

MN
2018. 03. 26. 13:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rengeteg ember áll sorba hétfőn délután a budapesti Klauzál téren, a Vásárcsarnok előtt, illetve a Klauzál utcában – derül ki egy helyi csoportban megosztott videóból. A főként idősebb emberekből álló sokaság az erzsébetvárosi önkormányzat által osztott ingyenes húsvéti sonkára várakozik, amit a korábban terített szórólapok tanúsága szerint hétfőtől szerdáig, délutánonként lehet átvenni két helyszínen, már ha van a lakóknak Erzsébet-kártyájuk és jut még nekik a készletből.

Erzsébetvárosban Bajkai István alpolgármester a Fidesz–KDNP jelöltje, aki nagy élelmiszer-osztogató: előbb ingyentojást osztott a kerületi lakóknak, majd tejet, természetesen mindkét alkalommal feltüntetve a saját nevét a csomagoláson (utóbbi alkalommal megjelent a Garay téren a Magyar Kétfarkú Kutya Párt is, és egy kicsit megtrollkodta az esemény). Bajkai nevét viszont most lehagyták a sonkaosztó akcióról, az az önkormányzat nevében zajlik. 

###HIRDETES###

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.