Lázár János: Bécsben koszosak az utcák, ahol a bevándorlók laknak

A miniszter szerint ha az ellenzék beengedi a bevándorlókat, lehet, hogy Budapest is ilyen lesz húsz év múlva.

MN
2018. 03. 07. 8:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Drámai zene, lassított felvételek a bécsi utcákról, különösen nagy figyelmet kapnak az arab vagy az európai külsőtől eltérő emberek – e nyitó képsorokkal kezdődik Lázár János meglepően profira sikeredett, friss facebookos kampányvideója. A Miniszterelnökséget vezető miniszter ezúttal az osztrák fővárosba látogatott el, hogy Hódmezővásárhelyen hatástalannak bizonyuló migránsozás után újra bevándorlókkal riogasson a közösségi oldalán.

„Bécs egy régi, nagy hírű kerületében vagyunk, ahol húsz évvel ezelőtt egyetlen bevándorló sem volt, ma már csak a fehérek és keresztények, idős nyugdíjasok vannak, mindenki más bevándorló” – mondja aggodalommal Lázár János, miközben a zene is azt sugallja, hogy vészterhes idők várhatnak Magyarországra. A miniszter ezt azzal a fideszes mantrával tetézi, hogy ha az ellenzéki pártok nyernek, be fogják engedni a bevándorlókat, vagyis szerinte Budapest is ilyen lesz húsz év múlva. Azt pedig kétszer is elmondta az alig kétperces videóban, hogy az utcák koszosak, mintha a migránsok tették volna azzá.

Végül pedig riasztó képét vázolja fel az új honfoglalásnak Lázár János: „A fehér keresztény osztrákok teljesen elköltöztek, és a bevándorlók teljesen átvették a városrész irányítását.”

A felvétel felkeltette a figyelmét az Associated Press (AP) budapesti tudósítójának is, aki cikkében leírja, miképp látja az osztrák fővárost a kancelláriaminiszter. A cikk megjegyzi, hogy Sebastian Kurz kancellár január végén nagyon kedélyesen fogadta hivatalában Orbán Viktor miniszterelnököt, sőt köszönetet mondott neki a határvédelem megerősítéséért. Ugyanakkor az AP ír arról is, hogy közben az ENSZ emberi jogi főbiztosa rasszizmussal és idegengyűlölettel illette a magyar kormányfőt

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.