Még egy hónapja sincs, hogy öngyilkos lett a Kósa Lajost megbízó nő férje

A „hatalmas vagyont öröklő” csengeri nő ellen a NAV nyomoz.

MN
2018. 03. 13. 17:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint két hete öngyilkos lett az a férfi, akinek a felesége állítólag átverte Kósa Lajost – tudta meg a 168 Óra.

A tárca nélküli miniszter által közzétett videóban emlegetett asszonyt, akivel Kósa Lajos a vagyonkezelésről közjegyző által hitelesített okiratot írt alá, a lap értesülései szerint  őrizetbe vették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói.

Jelenleg ugyanakkor a Csenger községben élő nő nem előzetes letartóztatásban, hanem házi őrizetben vár a büntetőeljárás őt érintő következményeire – írta a 168 Óra. 

A Kósa Lajoshoz tanácsért folyamodó nő és férje, Sz. Gábor ugyanis azzal az indokkal kértek és kaptak sorozatosan kölcsönt a Csengerben élőktől is, hogy Németországból „hihetetlen vagyont örököltek”, és azt majd busás haszonnal visszaadják.

A Fidesz volt alelnöke nyilatkozatában arról is beszélt, jó barátjától, a csengeri polgármestertől (Forján Zsolttól) hallotta, hogy az őt éveken át átverő hölgy a csengeri önkormányzatnak, az ottani egyháznak is felajánlásokat tett, emiatt az ügyben feljelentés is született. A csengeri polgármester elmondása szerint a rendőrségi eljárás folyamatban van – állítja a 168 Óra cikke.

Kósa Lajos az őt szerinte átverő asszonnyal és férjével régóta kapcsolatban állhatott, a cikk szerint még valamilyen – vélhetően születésnapi – ünnepi összejövetelükön is részt vett.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.