Minden hölgy Orbán Viktorral akart szelfizni a Józsefvárosban

A miniszterelnök Budapest VIII. kerületében folytatta kampánykörútját, ahol megint a migránsokról beszélt.

MN
2018. 03. 06. 9:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor a VIII. kerületben is járt kampányturnéján, ahol a fő téma a migránsozás volt. Hétvégén azzal rémisztgette a bicskeieket, hogy ha nem marad a jelenlegi kormány, akkor ismét kinyithat a menekülttábor.

A kormányfő a Józsefvárosban arról beszélt, nem szeretné, ha megismétlődne az, ami a Keleti pályaudvarnál és a II. János Pál pápa téren 2015 nyarán történt.

A videóban hölgyekkel szelfizget nagy vidáman, holott nőügyekkel nem szokott foglalkozni, ahogy azt a washingtoni nagykövet kapcsán megtudhattuk.

Végül egy cigányzenekar elmuzsikálta Orbán Viktornak az Esik eső karikára, Kossuth Lajos kalapjára kezdetű nótát, amelynek hallatán a miniszterelnök is dalra fakadt. 

Orbán Viktor is beszállt a választási kampányba. Egerben kezdte, Dunaújvárosban folytatta, majd jött Miskolc és Bicske.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.