Navracsics: Na ugye, sok a sorosozás

Örömmel vette, hogy azok, akik korábban hazaárulóként tekintettek rá, ma már osztják a véleményét.

MN
2018. 03. 01. 16:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hódmezővásárhelyi időközi után felmerült, hogy vissza kellene venni a „sorosozásból” – lapunk arról számolt be, hogy kedden a Fidesz pártközpontja utasítást adott politikusainak arról: a képviselők Facebook-felületeire semmilyen negatív, lejárató és Sorossal kapcsolatos anyag nem rakható ki. De az ATV.hu is arról értesült, hogy a „sorosozásból” várhatóan visszavesz a Fidesz.

Zoom.hu megkereste Navracsics Tibort azzal kapcsolatban, mit gondol arról, hogy már azoknak a fideszeseknek is sok a „sorosozás”, akik egykor hazaárulóként tekintettek rá, amikor ő már arról beszélt, hogy az egész csak egy retorikai elem.

„Amikor meghallottam, azt gondoltam, hogy »Na ugye«” – mondta a portálnak az uniós biztos. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem szeretné bővebben kifejtené a véleményét a témában, mivel semmilyen módon nem kíván érintettje lenni a magyar választási kampánynak.

Annyit még hozzátett: örömmel vette, hogy „azok az emberek, akik korábban hazaárulóként tekintettek rám, ma már osztják a véleményemet”.

Semjén Zsolt még tavaly októberben a Kossuth Rádiónak beszélt arról: Navracsics Tibornak tudnia kell, hogy kollégái Brüsszelben Soros György zsebében vannak. A kereszténydemokrata politikus arra reagált, hogy a magyar uniós biztos a Hír TV kérdésére többször is megerősítette, hogy az Európai Bizottság nem foglalkozik a magyar származású milliárdos törekvéseivel, amelyre a kormány egy egész nemzeti konzultációt húzott fel. A miniszterelnök-helyettes közölte: Navracsicsnak a nemzetéhez kellene hűségesnek lennie és nem egy nemzetközi szervezethez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.